Zonne-energie

Advies en begeleiding SDE+

Bedrijven met een grootverbruikersaansluiting kunnen een SDE+ subsidie aanvragen, waardoor de terugverdientijd een stuk korter wordt. Bij het aanvragen van een SDE+ subsidie – en het daadwerkelijke realiseren van de zonnepanelen – komt echter nogal wat kijken. Wij willen dit traject makkelijker maken door onze kennis te delen en bedrijven onafhankelijk te adviseren en te begeleiden.

Begeleiding SDE+ subsidie aanvraag
Tijdens het proces van de SDE+ aanvraag kunnen bedrijven en instellingen kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en specifieke vragen. Ook kunt u uw SDE+ aanvraag naar ons toesturen ter controle voordat u deze indient.

Begeleiding traject realisatie zonnepanelen na SDE+ beschikking
Taskforce Zonne-energie begeleidt bedrijven en instellingen die een SDE+ beschikking ontvangen hebben kosteloos in de vervolgstappen die gezet moeten worden totdat de panelen daadwerkelijk op het dak liggen. Zo maken wij inzichtelijk welke stappen gezet moeten worden, beantwoorden wij uw inhoudelijke vragen en helpen wij u met een aantal praktische zaken.

Hulp tijdens het SDE+ traject?

Wilt u advies en ondersteuning ontvangen tijdens het SDE+ traject? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.