Zonne-energie

Nieuws

Minister stelt 2 miljard extra beschikbaar voor SDE+ subsidie

6 maart 2020

Minister Wiebes stelt in de voorjaarsronde van de SDE+ subsidie 2 miljard euro extra beschikbaar. Met de SDE+ subsidie stimuleert de overheid het opwekken van duurzame energie, waaronder zonne-energie op daken. De nieuwe ronde opent….

Extra SDE+ subsidieronde: minister trekt 2 miljard euro uit

28 januari 2020

UPDATE 6 MAART: DE MINISTER STELT EXTRA BUDGET BESCHIKBAAR VOOR DE NIEUWE RONDE. BINNENKORT MEER INFORMATIE. Eind december 2019 is meer bekend geworden over de extra SDE+ subsidieronde die minister Wiebes heeft aangekondigd. Hiermee stimuleert….

Maak kans op de Zonnedak-award 2019: meld je zonnedak aan!

16 januari 2020

Na het mooie succes in februari van dit jaar, krijgt de zonnedak-award een vervolg. Iedereen met een zonnedak van meer dan 50 panelen kan zich aanmelden en maakt kans op de zonnedak-award 2019. De award….

Minister Wiebes kondigt extra subsidieronde aan voor SDE+

3 december 2019

Vanwege de transportindicatie en de PAS-uitspraak kondigde minister Wiebes begin november een extra SDE+ subsidieronde aan. In deze ronde, die in het voorjaar opengaat, wordt het budget gebruikt dat in 2019 overblijft. Dit nieuws is….

Wegens succes nu 2e ronde zonnepanelenactie in Apeldoorn-West

28 oktober 2019

Op 30 oktober start de gemeente Apeldoorn in samenwerking met het Regionaal Energieloket een tweede ronde van de zonnepanelenactie voor woningeigenaren. Deze actie is een vervolg op de succesvolle eerste fase in Apeldoorn Zuid-Oost. Nu….

Laatste kans om SDE+ subsidie voor zonnepanelen aan te vragen in huidige vorm

11 september 2019

Op 29 oktober wordt een nieuwe SDE+ subsidieronde opengesteld voor eigenaren van panden met een grootverbruikersaansluiting (>3x80A). Dit is de laatste keer dat de subsidie in haar huidige vorm wordt opengesteld. Vanaf 2020 wordt de….

Asbest eraf, zonnepanelen erop!

10 september 2019

Gemeenten Apeldoorn en Epe starten een project om het saneren van asbestdaken bij agrariërs en bedrijven te combineren met het plaatsen van zonnepanelen. Op dit moment zijn er verschillende gunstige regelingen voor het plaatsen van….

‘Verzilver uw dak’ biedt kansen voor zonne-energie projecten bij bedrijven

9 september 2019

Het zonne-energieprogramma ‘Verzilver uw Dak’ is een initiatief van de provincie Gelderland en biedt ondernemers met een grootverbruikersaansluiting (> 3x80A) de kans om makkelijk en kosteloos advies te krijgen over de mogelijkheden rondom zonne-energie. Ondernemers….

Kom langs op onze inloopmiddagen voor een advies ‘on the spot’!

4 september 2019

Taskforce Zonne-energie organiseert in september drie inloopmiddagen in het Ondernemershuis in Apeldoorn. Tijdens deze middagen is een medewerker van de Taskforce aanwezig om uw vragen te beantwoorden omtrent een SDE+ aanvraag. Ook kunt u inzicht….

Ontbijtsessie Zonne-energie op dinsdag 3 september in Epe

20 augustus 2019

Op dinsdag 3 september organiseert Taskforce Zonne-energie Epe een gratis ontbijtsessie zonne-energie. Bedrijven en instellingen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.  Zonnepanelen? Nú is het moment! Denkt u als bedrijf of instelling….