Zonne-energie

Ontbijtsessie Zonne-energie op dinsdag 3 september in Epe

20 augustus 2019
Ontbijtsessie Zonne-energie op dinsdag 3 september in Epe

Op dinsdag 3 september organiseert Taskforce Zonne-energie Epe een gratis ontbijtsessie zonne-energie. Bedrijven en instellingen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 Zonnepanelen? Nú is het moment!
Denkt u als bedrijf of instelling wel eens na over zonnepanelen op uw pand? Dan is dit hét moment om tot actie over te gaan. Voor grootverbruikers (>3×80 ampère) vindt komend najaar namelijk de laatste SDE+ subsidieronde in de huidige vorm plaats. Vanaf 2020 wordt de SDE+ verbreed, waarbij de regeling naast duurzame energie ook andere CO2-reducerende technieken zal stimuleren. Ook voor kleinverbruikers is het een gunstig moment voor zonnepanelen, omdat u nog optimaal gebruik kunt maken van de salderingsregeling tot 2023. Daarna wordt deze regeling stapsgewijs afgebouwd naar nul in 2030.

Ontbijtsessie zonne-energie
In de ontbijtsessie krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van zonnepanelen voor bedrijven en instellingen en wordt dieper ingegaan op de SDE+ subsidie die in het najaar wordt opengesteld. Ook geven we inzicht in andere fiscale en financiële regelingen. Mocht u na dit ontbijt de businesscase van zonnepanelen voor uw bedrijf – kosteloos – in kaart willen laten brengen en/of begeleiding willen ontvangen bij het aanvragen van subsidie, dan kunt u hier tijdens de bijeenkomst voor intekenen. Het ontbijt wordt uiteraard geheel verzorgd. U bent van harte welkom!

Taskforce Zonne-energie Epe
De Taskforce is een initiatief van Gemeente Epe en Omgevingsdienst Veluwe IJssel en heeft als doel de realisatie van zonnepanelen op bedrijfsmatige panden te versnellen. Dit doen we door het geven van onafhankelijk en kosteloos advies en ondersteuning aan bedrijven en instellingen in Epe. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de ontbijtsessie bij te wonen, of wilt u nu al aan de slag, aarzel dan niet om contact op te nemen met Taskforce Zonne-energie om een afspraak in te plannen via zon@ovij.nl.

Aanmelden en praktische informatie
Aanmelden voor de ontbijtsessie kan door een e-mail te sturen naar zon@ovij.nl.

Datum: dinsdag 3 september van 08.00 – 09.30 (inloop vanaf 07.30)
Locatie: Gemeentehuis Epe