Zonne-energie

Over ons

Taskforce Zonne-energie is onderdeel van de Omgevingsdienst Veluwe IJssel en is in 2017 opgezet in opdracht van Gemeente Apeldoorn om de ontwikkeling van zonne-energie te stimuleren. In 2018 zijn ook Gemeente Epe en Gemeente Voorst aangesloten. Taskforce Zonne-energie wil de realisatie van zonne-energie in de aangesloten gemeenten versnellen door bedrijven en instellingen te enthousiasmeren, hen te helpen met onafhankelijke informatie en hen kosteloos te adviseren en te begeleiden in het traject.

Medewerkers Zonne-energie

Anne ten Brummelhuis, Projectleider & Adviseur Zonne-energie
Anne geeft dagelijkse leiding aan de Taskforce Zonne-energie en is daarnaast adviseur voor zowel dak- als grondgebonden zonne-energie. "Ik werk veel samen met interne en externe partijen, zoals energie coöperatie deA, energieregisseurs, ondernemersvereniging, adviseurs en relatiemanagers. Het is mooi om een rol te kunnen spelen in het adviseren, aanjagen en enthousiasmeren van bedrijven en instellingen om zonnepanelen te plaatsen."

Evelien Hennekens, Adviseur Zonne-energie
Evelien richt zich op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van zonne-energie. Daarnaast houdt zij zich bezig met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen voor particulieren. Vooral de concrete resultaten motiveren haar in haar werk. “We zien dat we bedrijven en organisaties echt een stapje verder kunnen helpen om zonnepanelen te realiseren. Daar doen we het voor!”

Marianne van Delzen, Communicatie
Marianne houdt zich bezig met alle facetten van communicatie voor Taskforce zonne-energie. Ze schrijft nieuwsberichten, ondersteunt bij projecten en evenementen en helpt bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. “De energietransitie is onvermijdelijk en dat weet ook de regio Veluwe-IJssel. Het is mooi om samen met het Taskforce-team hier een steentje aan bij te kunnen dragen.”